UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Vacatures en oproepen

Stage bij uitgeverij: wie wil?

Uitgeverij WBOOKS te Zwolle, de grootste uitgever van kunstboeken in Nederland, is (per direct) op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige stagiair(e) ter ondersteuning van de Marketing & Communicatie afdeling. Ben jij student Nederlands, studeer je af op taalbeheersing, heb je interesse in de uitgeverijenwereld, ben je creatief en ben je dolenthousiast om actief mee te denken in het opzetten van marketingacties? Dan ben jij degene die wij zoeken!
Het doel van de stage is het bijdragen aan de externe communicatie van WBOOKS naar de verschillende doelgroepen (pers, consument en distributeurs). Je zal onder andere actief de website van WBOOKS.com en social media bijhouden; ondersteunen bij het schrijven van persberichten en promotiemateriaal; meedenken in het opzetten van marketingacties; boekpresentaties organiseren; persverzoeken behandelen; ondersteunen bij het onderhouden van perscontacten; en publicaties over verschenen titels monitoren.
WBOOKS staat al 175 jaar garant voor bijzondere uitgaven op het gebied van geschiedenis en kunst. Sinds kort heeft WBOOKS ook lifestyle (o.a. mode, fotografie en interieur) aan haar fonds toegevoegd. Veel van haar uitgaven verschijnen in samenwerking met Nederlandse en buitenlandse musea waaronder het Rijksmuseum Amsterdam, het Gemeentemuseum Den Haag, en Kunsthal Rotterdam. Interesse? Lees hier meer.
Als deze stage je aanspreekt en je denkt dat je geschikt bent, twijfel dan niet en stuur vandaag nog je CV + motivatiebrief naar mfakkert@wbooks.com t.a.v. Marie-Selien Fakkert. Marleen van de Pol

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.