Het verdriet van België uitgelegd aan Nederlanders. Op die site staat alles wat je als Nederlander wilt weten over Het verdriet van België van Hugo Claus. Alles is dan: uitleg van belangrijke Vlaamse begrippen, politieke en historische context van het boek, een stamboom van de familie van hoofdpersoon Louis Seynaeve en een biografie van Hugo Claus." />
Logo Universiteit Utrecht

UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Onderwijs

Het verdriet van België uitgelegd aan Nederlanders

Elf studenten van de master Literatuur en cultuurkritiek hebben onder leiding van Geert Buelens een website gemaakt: Het verdriet van België uitgelegd aan Nederlanders. Op die site staat alles wat je als Nederlander wilt weten over Het verdriet van België van Hugo Claus. Alles is dan: uitleg van belangrijke Vlaamse begrippen, politieke en historische context van het boek, een stamboom van de familie van hoofdpersoon Louis Seynaeve en een biografie van Hugo Claus.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.