Logo Universiteit Utrecht

UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Nieuws

Scriptielaboratorium KNIR

Vanaf februari 2017 organiseert het Koninklijk Nederlands Instituut in Rome een scriptielaboratorium voor getalenteerde (R)MA-studenten die scriptieonderzoek willen doen in Rome, maar nog op zoek zijn naar een geschikt onderwerp. Onder begeleiding van de wetenschappelijke staf van het KNIR krijg je de ruimte om ideeën te testen en uit te werken, en een begin te maken met je onderzoek (bijv. in archieven, bibliotheken of museale collecties in Rome).

Het scriptielaboratorium duurt maximaal 7 weken, en deelnemers ontvangen een beurs en gratis verblijf op het KNIR.

Meer info is nog te vinden via http://www.knir.it/nl/knir-scriptielab.html, of loop even binnen bij KNIR-ambassadeur Anna Luna Post.