Logo Universiteit Utrecht

UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Agenda

17 januari 2017
00:00
Den Haag, Kloosterkerk

Voltooiing literatuurgeschiedenis

Recent verscheen, van de hand van Tom Verschaffel, De weg naar het binnenland, het deel van de Taalunie Geschiedenis van de Nederlandse literatuur dat de achttiende eeuw in de Zuidelijke Nederlanden bestrijkt. In januari verschijnt het laatste deel van de reeks. In dit deel, Ongeziene blikken, reflecteert de hoofdredactie (Arie Jan Gelderblom en Anne Marie Musschoot) op de reeks als geheel en de weg ernaartoe. De presentatie van het laatste deel vindt plaats op dinsdag 17 januari in de kloosterkerk in Den Haag en staat in het teken van de viering van de voltooiing van de Geschiedenis van de Nederlandse literatuur – een gedenkwaardig moment! De uitnodiging voor de presentatie met informatie over tijd, plaats en aanmelden, vind je hier.