UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Uncategorized

Stageplaats bij uitgeverij Cossee – maart-september 2018

Uitgeverij Cossee is op zoek naar een enthousiaste stagiair (man/vrouw)! Van 1 maart 2018 – 1 september 2018.

Uitgeverij Cossee is een zelfstandige en onafhankelijke uitgeverij, gevestigd aan het mooiste plein van Amsterdam, het Amstelveld. De in 2001 opgerichte uitgeverij geeft oorspronkelijk Nederlandse en vertaalde fictie en non-fictie uit. Met zorgvuldige selectie, nauwgezette redactie en aandachtige vormgeving wil Uitgeverij Cossee boeken publiceren die onuitwisselbaar zijn.

De stagiair zal met elke werknemer binnen het bedrijf meelopen, zowel op de (acquirerende) redactie, als ook bij promotie en verkoop. Binnen de stageperiode zal hij/zij ook een grotere taak toebedeeld krijgen, bijvoorbeeld het begeleiden van een speciale titel of een groot marketingproject of boekenevenement. Passend en in overleg met de student. De stagiair loopt volledig met ons mee en zal ook alle vergaderingen en bijeenkomsten bijwonen, waardoor hij/zij een goed beeld krijgt van hoe het er in een zelfstandige uitgeverij aan toe gaat.

Cossee heeft een allround stageplek beschikbaar voor de duur van 6 maanden en op basis van een fulltime werkweek, dat wil zeggen 36 uur.

Stagevergoeding:
€ 300 per maand (uitgaande van 36 uur per week).

Voor vragen en/of meer informatie, schroom niet contact met ons op te nemen: tel 020 528 99 11 / bouman@cossee.com