Logo Universiteit Utrecht

UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Agenda

25 mei 2018 - 1 jun 2018
Rotterdam

010 SAYS IT ALL

Met spoken word-festival 010 SAYS IT ALL veranderen diverse spoken word-organisaties Rotterdam dit voorjaar voor de tweede keer in spoken word-hoofdstad van Nederland. Het publiek kan maar liefst acht dagen lang, van vrijdag 25 mei tot en met vrijdag 1 juni, genieten van podiumkunsten, workshops, masterclasses en pop-ups op verschillende plekken in de stad.

010 SAYS IT ALL biedt ruimte voor spoken word-acts op alle niveaus. Het publiek kan zowel kennismaken met gevestigde namen uit Nederland en Amerika als jonge talenten in de spoken word-scene. Ook is er de mogelijkheid voor het publiek om te participeren. Jonge amateurkunstenaars kunnen voor én tijdens het festival hun passie voor spoken word verder ontwikkelen in workshops/masterclasses en toewerken naar een performance op 010 SAYS IT ALL.

Op de laatste dag, vrijdag 1 juni, is er net als vorig jaar een ‘Grand Finale’. Ter ere van Doro Siepel en als winnaars van de eerste Doro Siepelprijs sluit 010 SAYS IT ALL af in Theater Zuidplein. De line-up bestaat onder andere uit spoken word-legendes Saul Williams, Marshall Davis Jones en Sukina.

010 SAYS IT ALL is een collectief van spoken word-organisaties Paginagroots, Woorden Worden Zinnen, Poetry Circle Nowhere, Poetry Circle 010, Next Generation Speaks, Spoken World, SPOKENfm, Mensen Zeggen Dingen, Frontaal, Alfabet Soep, Poetry International, SpraakuhlooS en Productiehuis FLOW in samenwerking met Rotterdam Festivals, Gemeente Rotterdam, VSBfonds, Stichting Elise Mathilde Fonds, Stichting Bevordering van Volkskracht, Van Ommeren – De Voogt Stichting en Prins Bernhard Cultuurfonds.

Kaartverkoop: https://www.theaterzuidplein.nl/productie/010-says-it-all/

Facebook: https://www.facebook.com/010saysitall

Instagram: 010sia

Website: https://010saysitall.com/