Logo Universiteit Utrecht

UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Agenda

12 september 2018
19:00 - 21:00
Sweelinckzaal (0.05), Drift 21

Leer onze docenten als onderzoeker kennen op een Awater-minisymposium

De meeste studenten weten wel dat de docenten van wie ze college krijgen veelal ook onderzoeker zijn. Maar wat houdt dat ‘onderzoeker zijn’ bij de opleiding Nederlands precies in? Hoe werkt het met het aanvragen van onderzoeksbeurzen, met het uitvoeren van groepsprojecten en met het bereiken van een niet-gespecialiseerd publiek?

Die vragen staan centraal bij het minisymposium De academische onderwereld, georganiseerd door studievereniging Awater in samenwerking met de opleiding Nederlands. Onderzoekers in verschillende fases van hun carrière spreken over de inhoudelijke maar ook over de praktische kanten van het onderzoek: Feike Dietz, Geert Buelens, Jacqueline Evers-Vermeul, Sterre Leufkens en Laurens Ham. Het zal gaan over valorisatie, over tweede en derde geldstromen, over Veni’s, Vidi’s en Vici’s.

Wees welkom! We hopen niet alleen op een mooie opkomst van studenten uit alle jaarlagen, maar ook op de komst van docenten van de verschillende disciplines. Na afloop borrelen we in De Bastaard.

Datum: woensdag 19 september 2018

Tijd: 19.00-21.00 uur

Zaal: Sweelinckzaal (0.05), Drift 21

Aanmelden: Toegang is gratis en je mag altijd komen, maar aanmelden via  Facebook is handig:                                                https://www.facebook.com/events/468241613695227/?active_tab=about.