Logo Universiteit Utrecht

UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Nieuws

Alumni winnen OnderwijsTopTalentPrijs 2018

Oud-studenten Gijs Leenders (MA) en Roosje van der Nat (MA) hebben de tweede plaats behaald bij de OnderwijsTopTalentPrijs 2018 van het INOP. Zij verdienden deze prijs met hun scriptie Leidt integreren tot beter presteren? Een onderzoek naar het effect van geïntegreerd lees- en schrijfvaardigheidsonderwijs, die zich schreven in het kader van hun Master Nederlandse taal en cultuur: educatie en communicatie. Op donderdag 11 oktober mochten zij deze prijs in ontvangst nemen van Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Beide oud-studenten zijn momenteel docent Nederlands in het middelbaar onderwijs. Gijs Leenders is daarnaast met financiering vanuit Dudoc-Alfa gestart met een promotietraject (zie https://vakdidactiekgw.nl/author/gijsleenders/).