Logo Universiteit Utrecht

UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Nieuws

Voorbereidende DRONGO-workshop

Ga jij ook naar het DRONGO TALENFESTIVAL (www.drongotalenfestival.nl)? Als student kun je gratis! Waarschijnlijk heb je daarvoor al een code gekregen via een van je docenten, en zo niet: vraag het even na!

Maar: als je daar dan binnenloopt: hoe ga je dan te werk? Daar helpen we je bij!
Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een stageplaats, wil je je netwerk uitbreiden of het werkveld in de talensector verkennen?

Met de speciale DRONGO workshop van Career Services bereid je je voor op het festival, verken je de aanwezige organisaties vanuit jouw eigen voorkeuren, drijfveren en vaardigheden en leer je hoe je er op 25 of 26 oktober mee in contact kan komen en daarna in contact kunt blijven! Ook leer je hoe je jezelf op een professionele manier aan hen kunt voorstellen.

Door en voor wie: Sjoer Bergervoet, career officer Geesteswetenschappen, voor studenten van de Universiteit Utrecht die van plan zijn naar het DRONGO TALENFESTIVAL te gaan.

Wanneer, waar en voor hoeveel:

  • woensdag 16 oktober van 11.00 tot 12.45 uur, Drift 23, zaal 113. GRATIS!
  • dinsdag 22 oktober van 17.15 tot 19.00 uur, Drift 25, zaal 003. GRATIS!

Inschrijven via: https://fd21.formdesk.com/universiteitutrecht-gw/drongo-workshop

English version

Are you also planning to visit the DRONGO Language Festival on 25 and/or 26 October (www.drongotalenfestival.nl/en)? For UU students the entrance is free of charge! Probably you have already received a code for enrolment from one of your teachers, and if not: ask them!

So, when you have decided you are going, how to get to what you came for? That is something we can help you with! Are you, for instance, looking for an internship, do you want to expand your network or would you like to explore the career options in the language sector?

With this special DRONGO workshop by Career Services you will prepare yourself for your visit and explore the organisations that are present based on your own preferences, motives and competences. As well you will learn how to get into contact with these organisations and how you can stay in contact! Also, you will learn how to present yourself in a professional way.

By and for whom: Sjoer Bergervoet, career officer Humanities, for students of Utrecht University who are planning to visit the DRONGO Language Festival.

When and where:

  • Wednesday 16 October, 11.00 – 12.45, Drift 23, room 113. FOR FREE!
  • Tuesday 22 October, 17.15 – 19.00, Drift 25, room 003. FOR FREE!

Register here:  https://fd21.formdesk.com/universiteitutrecht-gw/drongo-workshop