UU blog / Nederlandse Taal en Cultuur

Agenda

18 - 19 november 2022
Utrecht Science Park, in de binnenstad en op de international campus

Open Dagen vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2022

Tijdens de Open Dagen op vrijdag 18 en zaterdag 19 november worden verschillende sessies gehouden. Die bestaan uit een korte toelichting op de opleiding, een minicollege en een Q&A. Op de vrijdag is de open dag geheel online en verzorgen Sterre Leufkens en Johan Sonnenschein een minicollege. Op zaterdag is de open dag fysiek te bezoeken en verzorgen Daniël Janssen en Kila van der Starre een minicollege. Zaterdag is er ook een opleidingenmarkt in Drift 27. Daar zullen afwisselend Els Stronks en Kila van der Starre staan, met enkele studenten.

Studiekiezers moeten zich verplicht aanmelden voor de Open Dagen. Daarvoor maken ze een account aan en kiezen ze de sessies die ze willen bijwonen. Dat kan hier.

Vervolgens bekijken studiekiezers een langere video over de opleiding, ter voorbereiding op de Open Dag. Die video is een tijd terug gemaakt door Els Stronks, Norbert Corver en Geert Buelens, en is enkel beschikbaar voor mensen die een account aanmaken en inloggen via de bovenstaande link. Ben je benieuwd naar de video? Maak dan even een account aan met een niet-UU-adres (bijvoorbeeld je privé-gmail), alsof je een studiekiezer bent (dit is helaas de enige manier om die omgeving te bekijken).